Med en familieforsikring sikrer du tryghed i din økonomi

Annoncørbetalt indhold

Tryghed i ens økonomi er fundamentalt for mange børnefamilier. Men også for par eller enlige mennesker. For der skal hver måned en indkomst ind for at betale regningerne, men også for at leve ud over de basale leveomkostninger. For utryghed i ens økonomi er ikke særligt befordrende for nattesøvnen. Også hvis en uheld pludseligt skulle opstå uden en økonomisk sikring.

En familieforsikring er et sikkert valg

Har I som familie ikke fået tegnet en https://www.forsikringsportalen.dk/familieforsikring/, så er det bestemt klogt som familie at få det gjort. For en familieforsikring dækker jeres families personlige ejendele. Meget kan stå på spil både økonomisk og menneskeligt, hvis man ikke er dækket af en familieforsikring og ligeledes ikke ligger inde med penge til dækning af f.eks. et tyveri. Det kan blive en trist erfaring og omkostningsfuldt, da ens ejendele også omfatter smykker og ure. Smykker og ure som dertil kan have en stor værdi. Men også ens børns ting som f.eks. dyre dåbsgaver. Dertil skal man ej glemme, at tasker, tøj og sko også kan have en stor værdi. Specielt hvis man også erhverver sig dyre mærkevarer.

En økonomisk årlig tryghed

Tegner man en familieforsikring skal man dog huske, at rejse, cykel og elektronik skal tegnes ud over. Så rejser i som familie meget eller har dyre elektronik vaner, så er det fornuftigt også at overveje den del for sikring. For især elektronik er oftest de ting, der forsvinder ved tyveri. Afhængigt af valg af selvrisiko stiger forsikringsprisen dog, men er man i tvivl om beløbets størrelse, kan man altid gribe til rådføring på området. Netop for at opnå den bedste samlet forsikringsdækning til de bedste priser. Der kan ligeledes være nogle besparelser at hente, hvis man samler sine forsikringer et sted, men igen det kan være fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

Er dine eller jeres børn dækket til fulde

Børn er for mange forældre, deres bedste investering. Derfor er det også vigtigt, at de er dækket til fulde udover familieforsikringen. Som delebørnsforældre, kan det heraf være væsentligt, at få fulgt op på deres samlet forsikringsdækning kontra bopælspligten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *