Hvad er headhunting og hvordan virker det?

Annoncørbetalt indhold

Rigtig mange store virksomheder anvender headhunting til at rekruttere nye medlemmer. Nøglen til en velfungerende arbejdsplads er dygtige og dedikerede medarbejdere. En headhunters arbejde er, at finde den ideelle kandidat til virksomheden uden at kandidaten selv har søgt stillingen. 

Headhunting er et smart værktøj, som alle virksomheder kan benytte til at optimere deres rektutteringsforløb. Vil du gerne vide mere om, hvordan headhunting fungerer? Så kig med her. 

Hvad bruges headhunting til?

Alle virksomheder kan benytte headhunting til at rekruttere nye medlemmer til en stilling. Nogle bruger headhunting til at finde specifikke folk, som kan indtage de allerhøjeste lederstillinger. 

Headhunting bruges også til at finde medarbejdere, som er svære at opstøve via traditionelle stillingsopslag. Det kan for eksempel være en kandidat med en særlig kompetence eller kunnen, som der kun findes få at på arbejdsmarkedet. Det kan også være en kandidat, som har særligt høje karakterer eller erfaring inden for et specifikt felt, som netop din virksomhed står og mangler. 

Hvordan arbejder en headhunter?

Det første en headhunter gør, er at dykke ned i din virksomhed og lære alt, hvad der er værd at vide. Når headhunteren har en ide om virksomhedens kerne, så kan de begynde at søge kandidater til den specifikke stilling. For det meste vil en headhunter søge på Linkedin eller andre online platforme.

En headhunter bruger ikke stillingsopslag til at opsøge kandidater, men kontakter den potentielle nye medarbejder direkte. Denne kontakt mellem headhunteren og kandidaten foregår fuldkommen fortroligt. Ofte sidder den potentielle kandidat allerede i en anden stilling, så diskretion er yderst vigtig, når man bruger headhunting til at rekruttere. 

Få et firma til at arbejde for dig

Er du på udkig efter et headhunting firma, som kan hjælpe dig med at rekruttere gode kandidater? Så bør du alliere dig med dygtige headhuntere fra Esbees.dk. Esbees er et headhunting firma med flere års erfaring med succesfuld rekruttering af dygtige kandidater til alle slags virksomheder.

Et headhunting firma forstår vigtigheden ved at skabe et godt match. Med headhuntere fra Esbees kan du forvente at finde en ny kollega trygt, sikkert og på rekordtid. Esbees sørger altid for 100% diskretion gennem hele ansættelsesprocessen. Det vil sige, at selvom der headhuntes fra en konkurrerende virksomhed, så foregår ansættelsen fortroligt for begge parter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *