Kort og godt om CBD-olie

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

CBD-olie er kort fortalt en af de aktive stoffer som udvindes fra Cannabisplanten. I modsætning til THC har CBD ikke en euforiserende effekt, og er derfor ikke det samme som den type cannabis, som de fleste kender det. CBD-olien er derfor også lovlig på de danske markeder, og kan med fordel bruges som et tilskud i hverdagen. Den klare fordel ved CBD-olien er at den er naturlig, i modsætning til nogle lægemidler. Men i nutidens marked er det vigtigt at være opmærksom på hvilken producent du køber olien fra, så du sikrer dig at de overholder de danske reglementer. Hos https://raworganics.dk/ kan du købe 100% økologisk CBD-olie af højeste kvalitet, der løbende testes på analyseinstitutter. Ved køb herfra, sikrer du dig derfor et produkt der overholder de nuværende reglement og samtidig er et naturligt produkt uden tilsætningsstoffer med negative virkninger. 

Hvad kan CBD-olie så bruges til?

CBD-olie, kan som udgangspunkt ses som et naturligt alternativ eller supplement til øvrige godkendte lægemidler. Der forskes endnu i virkningen af olien, men flere undersøgelser viser at den har virkning på en lang række af områder. CBD-olie er derfor et alternativ til dig, der ønsker et naturligt produkt der kan supplere øvrige lægemidler, eller på sigt erstatte dem. Virkningen af CBD-olie, spænder sig fra afhjælpning af angst, depression, kroniske smerter og øvrige symptomer hvor vi normalt tyer til eksempelvis smertestillende.

Er CBD-olie noget for dig?

Før du begynder at prøve CBD-olie er det vigtigt at være opmærksom på om du i forvejen tager anden medicin. Nogle undersøgelser viser at CBD-olie, kan have bivirkninger såsom kvalme, træthed eller tørhed i munden. Bivirkninger er dog på ingen måde usædvanlige ved andre typer af smertestillende, og de ovenstående bivirkninger er milde og ikke unormale, sammenlignet med andre lægemidler. Men hvis du i forvejen tager anden medicin er det en fordel af konsultere din læge, så du sikrer dig at der ikke opstår konflikter ved bruges af olien sammen med din nuværende medicin. Dette er dog også gældende for andre typer af lægemidler, og er derfor ikke usædvanligt. Så brug den sunde fornuft, og prøv dig frem med CBD-olie, og måske kan du på sigt erstatte din nuværende medicin og opnå bedre resultater.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *