En amme-BH er et must for den nybagte mor

Annoncørbetalt indhold

Livet som nybagt mor kommer med en lang række udfordringer. Vores kroppe ændrer sig gevaldigt meget, og det er især gældende for brystpartiet. Allerede under graviditeten begynder brysterne at vokse gevaldigt, hvilket kan blive utrolig ukomfortabelt. Samtidig kan brysterne begynde at lække med brystmælk, når man begynder at amme sin baby.

Derfor er en ammeBH er must for den nybagte mor. En ammeBH giver optimal komfort, hjælper med lækagen og gør det samtidig super nemt at amme den lille.

Støtter din barm uden at stramme

Som højgravid vil du hurtig opleve, at din normale BH ikke dur længere. Hvis du går med en for stram BH under  din graviditet, så kan bøjlen godt komme til at blokere for mælketilførslen. Samtidig er en normal BH lidt for besværlig at bakse med, når babyen skal have adgang til brystet i forbindelse med amning. 

Derfor er det en god ide at skifte over til en ammeBH, så snart brysterne begynder at vokse. En ammeBH er designet til at give optimal komfort, samtidig med at den giver dine bryster den støtte, som de har behov for. Derfor er der mange, der begynder at bruge ammeBH allerede før de ammer, fordi BHen også er behjælpelige under selve graviditeten. 

Klikåbning gør det nemt at amme

Når babyen er sulten, så skal den gerne kunne komme til brysterne hurtigt og nemt. Det er sjældent man har tid til at smide alt overtøjet, når det er tid til at amme. Med en ammeBH kan du hurtig og nemt klikke det ene bryst fri ved stroppen, så du kan amme uden problemer. Det er især praktisk, hvis du skal amme dit barn, mens du er  på farten.

AmmeBH med ammeindlæg

Når man ammer sit barn, så sker det tit, at mælken løber til på uhensigtsmæssige tidspunkter. Det kan være midt om natten eller, hvis man høre sin baby græde. Nogle gange løber der så meget mælk til, at hele BHen bliver gennemblødt. 

Derfor vælger mange at bruge en ammeBH med ammeindlæg inden i, som kan opsuge væsken. Især om natten er det træls at vågne op med en gennemblødt BH, så det er en god ide at bruge ammeindlæg eller en natBH, som kan hjælpe, hvis brysterne lækker mælk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *