Guide: sådan vælger du sengetøj

Annoncørbetalt indhold

Sengetøj er ikke blot sengetøj. Det rette sengetøj er med til at skabe en hyggelig seng og en luksuriøs søvnoplevelse. Leder du lige nu efter sengetøj til din seng? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du gør lige netop dette. 

Bomulds sengetøj

De fleste mennesker fortrækker det klassiske bomulds sengetøj – og det er der god grund til! Bomulds sengetøj er lavet af bomulds frø fra bomulds planten, og det er derfor hundrede procent naturligt. Bliver du hurtigt varm og ukomfortabelt til mode om natten, når du sover, er det klassiske bomulds sengetøj garanteret lige noget for dig. Materialet absorberer nemlig den fugt og sved, kroppen afgiver om natten under søvn. Du behøver altså ikke seng forbedre din søvn! Lad det lækre bomulds sengetøj gøre alt arbejdet for dig. 

Satin sengetøj

I de seneste år er der særligt ét materiale, der er blevet populært indenfor sengetøj. Dette materiale er satin. Satin er et specielt materiale, fordi det er helt glat og fint. Har du satin sengetøj på dine dyner og puder, får du en let og afslappende fornemmelse, når du sover. I modsætning til bomulds sengetøjet, er satin sengetøjet oplagt til dig, der fryser meget om natten. Satinens vævning gør nemlig, at satinen holder på varmen, men udleder fugt. Derudvoer har satin sengetøjet en smuk overflade, som giver et luksuriøst udtryk, når det ligger på sengen. Reder du sengen med et smukt satin sengesæt, undgår du grimme folder og rynker. 

Bambus sengetøj

Når først du har prøvet bambus sengetøj, går du aldrig tilbage. Bambus sengetøj er en god mellemvej mellem tidligere nævnte bomulds sengetøj og satin sengetøj. Bambus sengetøj er nemlig temperaturregulerende. Dette betyder, at uanset om du oplever hedeture eller fryseture, regulerer bambussen temperaturen, så du altid sover behageligt og uden opvågninger. En anden fordel ved bambus sengetøjet er, at husstøvmider har svært ved at overleve i det. Husstøvmider trives bedst i fugtige miljøer, og da bambus sengetøj altid er tørt, med en regulerende temperatur, kan de små mider ikke overleve her. Det bliver ikke meget bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *