Sådan finder du din blækpatron

Er du lidt i tvivl om, hvordan du egentlig bedst bruger en blækpatron? Og ved du heller ikke helt klart, hvordan du finder frem til den rigtige variant? I denne blog får du nogle af de svar, du måske har søgt efter, når det handler om din printer og blækpatronen hertil. 

Skal du have den fulde oversigt over patroner til din printer, må du først og fremmest kigge efter en udbyder, som kan levere varen til dig. Her vil Printerpatroner.dk være et meget fornuftigt sted at starte. Der er hurtig service, stort udvalg og en rigtig stor ekspertise indenfor området. Du får dermed nemt og hurtigt de svar, du har brug for. 

Ny patron 

Langt de fleste køber nye blækpatroner. Det gør de, fordi de her føler sig mere sikre på, at varen rent faktisk virker upåklageligt, og der er da selvfølgelig også noget om snakken. Som oftest er en ny vare det sikreste, og det gælder selvfølgelig også i dette tilfælde. Vælger man en ny patron, vil den samtidig holde længere og eventuelt kunne fylde senere. 

Når man taler om en ny blækpatron, så er det altså en, som ikke har været brugt før i nogen sammenhæng. Den er heller ikke lavet om fra en tidligere patron, og der er dermed tale om et uåbnet produkt. Det giver selvfølgelig en vis sikkerhed, og garantien er naturligvis meget sikker her. 

Genopfyldt patron

Vælger du at købe en genopfyldt patron, er der tale om en brugt patron. Det skal dog hurtigt siges, at garantien her altså er den samme langt de fleste steder, og det har derfor ikke betydning, hvis den, uden din skyld selvfølgelig, går i stykker. Du vil fortsat have ret til reklamation, så længe du ikke selv har forårsaget skaden på patronen. 

Når du køber en genopfyldt patron, kan det have den positive betydning, at der faktisk er mere blæk i. Fysisk fylder patronen ikke mere, men den holder til gengæld typisk længere. Patronerne indsamles efter at være blevet afleveret af tidligere bruger, hvorefter det kontrolleres, om de er til at bruge igen. Herefter genopfyldes de, så andre kan købe dem og få glæde af dem. Mange forhandlere sælger både nye og genopfyldte patroner. 

Ofte kan du finde disse patroner til billigere penge end de nye patroner. Der er derfor nogle klare fordele, fordi garantien altså er den samme, og der ofte er en del mere blæk i. Det er samtidig et miljøbevidst valg, fordi patronerne altså genbruges, og derfor skal der ikke fremstilles nye af slagsen. Det er nok også værd at tage med i sine overvejelser. 

Kig på kapaciteten

Når du vælger din blækpatron, skal du selvfølgelig først og fremmest finde en model, som passer til din printer. Det er afgørende for, at det fungerer i første omgang. Herefter kan du kigge på, hvor meget blæk patronen har i sig. Det er selvfølgelig en fordel, hvis kapaciteten er relativt stor, så du ikke hele tiden skal ud og købe en ny patron.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *